Speeltent

Op zoek naar een speeltent? De fantasievolle speeltenten van Hanging Houses zijn educatief en zorgen voor urenlang speelplezier. Met een speeltent kunnen kinderen helemaal opgaan in hun fantasie en de rollen die ze willen spelen. De Hanging Houses speeltenten worden fairtrade geproduceerd, prachtig afgewerkt,  zijn duurzaam en eenvoudig te monteren en op te ruimen.

Op dit moment zijn de volgende speeltenten verkrijgbaar:
 • Speeltent Gezellig Huisje
  Speeltent Gezellig huisje", met vliegengordijn in de deur, 2 raampjes met rolgordijn, waslijn, plant met vogelnestje en een muizenholletje.
  * Afmeting: 1.20 x 1.10 x 1.86 ( l x b x h).
speeltent gezellig huisje

 • Speeltent Vuurtoren
  Ronde vuurtoren speeltent, met een losse deur die je er zelf in kunt hangen, en een plastic raampje. Een prachtige speeltent voor piraten, of een piraten feestje.
  * Afmeting: doorsnede ongeveer 1.20 hoogte ongeveer 2.00


  Vuurtoren speeltent

 • Speeltent Winkeltje
  Speeltent "Winkeltje" met een roze dak en roze een luifel en veel vakjes om de voorraad in te stoppen. In de deuropening hangt een mooi transparant gordijn.
  * Afmeting: 1.10 x 1.20 x 1.52 ( l x b x h)


  Speeltent Winkeltje

  • Koekhuisje speeltent
   De sprookjes speeltent Koekhuisje met veel op genaaide decoraties, zoals: een musje op het dak, een vogel die op het punt staat om uit zijn kooitje te ontsnappen en een reuze taart.In de speeltent zit een raam met gordijntjes en een deur die je er zelf in kunt hangen. Op veel plaatsen op de tent zijn klitten bandjes genaaid zodat je de tent met de snoep accessoires kunt versieren. * Afmeting: 1.00 x 1.10 x 1.45


   Sprookjes speeltent koekhuisje

  • Kasteel speeltent
   De speeltent kasteel is een super speeltent voor ridders en jonkvrouwen! Naast de voordeur tussen de stenen zit een geheim postvak, waar je geheime boodschappen in kunt stoppen. Ook zit er een klein holletje voor een muis. In de deur hang je een deur met tralies. Aan de achterkant is een raampje. Op het kasteel kun je 4 vlaggen laten wapperen.
   * Afmeting: 1.10 x 1.20 x 1.80


   Speeltent kasteel: voor ridders!

  • Circus speeltent
   Prachtige hangende circus speeltent, deze speeltent kan ook prima als poppenkast gebruikt worden. Je hangt hem in een hoek van de kamer. Het "poppenkast gedeelte" kun je in de deuropening van de tent hangen om een voorstelling te geven of er uit laten om het circus als een tent te gebruiken. Het grondoppervlak is een kwart cirkel. Leuk met de circus poppenkast poppen!

   Circus speeltent

  • Speeltent Boerderij
   Een speeltentje in de vorm van een boerderij. Met een rieten dak, een echt uilenbord waar een uil in en uit kan vliegen, luiken voor het raam en rondscharrelende kippen. Veel decoraties op de boerderij waaronder: een boom met vogelnestje, mand waar iets in kan, 2 kippen, een haan, een uilenbord en tulpen.
   * Afmeting ongeveer: 1.00 x 1.40 x 1.65   Boerderij speeltent

  • Woonwagen speeltent
   Veelkleurige woonwagen speeltentje met een vliegengordijn in de deur, 2 ramen met gordijntjes.
   Dit lijkt wel op eenpipowagen
   * Afmeting 1.10 x 0.80 x 1.10.


   Speeltentje woonwagen


  • Paddenstoel speeltentje
   Speeltent in de vorm van een paddenstoel, met deuren die open kunnen, een echte brievenbus, een raampje met gordijnen, een muizenholletje achter de bloempot, een tak met een roodborstje en een vogelnest en een nestkastje aan de muur. In het nestje en in het nestkastje kunnen vogeltjes gezet worden.
  • Pakhuis speeltent
   Speeltent die wel wat lijkt op een pakhuis, met een deur die je er zelf in kunt hangen, een dakraam met rolgordijn en 2 raampjes in de zijkanten. aan beide zijkanten zitten vakken waar je dingetjes in kunt bewaren, op de vakken is een voorstelling genaaid.
   * Afmeting: 105 x 85 x 155 cm ( l x b x h)

   _____________________________________________________

  Speeltent in opdracht, of op maat

  Speeltenten kunnen door Hanging Houses ook op maat of in opdracht gemaakt worden.
  Om je een idee te geven plaatsen we hieronder wat foto's van door ons in opdracht gemaakte speeltenten.
  Extra grote speeltent huisje, gemaakt voor een kindercentrum

  Vuurtoren speeltent extra groot met reuze octopus

  XL speeltent huisje

  Speeltenten in opdracht voor de Bollekesfeesten in Antwerpen 2015

  Voor de Bollekesfeesten in Antwerpen (2015) kreeg Hanging Houses de opdracht 5 verschillende speeltenten te ontwerpen met als thema: Maritieme speeltenten.

  Containerschip speeltent

  Havenkraan speeltent

  Speeltent pakhuis

  Speeltent viskraam

  __________________________________________________________

  Zelf tenten bouwen (DIY)


  Het ziet er natuurlijk prachtig uit, zo'n kant-en-klare speeltent van Hanging Houses. Maar zelf een tentje bouwen is natuurlijk ook ontzettend leuk.
  Met de lappen van Hanging Houses, bouw je zelf zo een tent. Je krijgt er (per lap) 6 wasknijpers en een stuk touw van 1.50 bij. Aan de zijkanten van de lappen zitten klitten bandjes waarmee je 2 lappen aan elkaar kunt maken. Je kunt de lappen gebruiken om een tafeltent te maken, aan een parasol te hangen, aan een touw of hoogslaper te hangen om zo je eigen tent te bouwen. Wil je een lap (120cm x 135cm) naar eigen keuze bestellen of in een andere maat? Of bijvoorbeeld naar aanleiding van een tekening van je kind? Dat kan ook! Stuur een mailtje naar info@hanginghouses.com of bel ons. De prijs is een richtprijs, voor lappen soortgelijk als je hier in de rubriek ziet. Wil je een lap met meer details, dan passen we de prijs een beetje aan.  DIY speeltenten gemaakt van lappen van Hanging Houses

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten